comfortabele reis

Met de snelwegbus wordt comfortabel gereisd:
 
- comfortabele zitplaatsen
In de bussen is sprake van comfortbale stoelen met een ruime onderlinge afstand. Op termijn wordt gekozen voor coupés met een vis-a-vis opsteling, zonder gangpad (zie Snelwegbus 2.0 zitplaatscapaciteit ). De stoelbredte wordt dan ook ruimer: 60 cm. Dit komt overeen met de breedte van stoelen in IC-treinen en ruimere business-class stoelen in vliegtuigen.)  
 
- stil 
Gekozen wordt voor bussen met een laag geluidsniveau in het interieur, waarbij het goed mogelijk is een gesprek te voeren.  De nieuwe snelwegbussen (2.0) worden fluisterstil (< 50 dB), er wordt gekozen voor hybride of volledig elektrische aandrijving, wat tot het lagere geluidniveau zal bijdragen. 
 
- comfortabel rijden 
Het rijden over de snelwegen betekent regelmatig doorrijden, goede chauffeuirs zorgen voor een comfortabele stop vbij stations en -met een rustige rijstijl voor een aangename reis.
 
- airconditioning
Vanzelfsprekend blijven temperatuur en luchtkwaliteit in de snelwegbus aangenaam. 
 
- reistijd benutten
De comfortabele zitplaatsen maken het mogelijk de reistijd nuttig te besteden voor werk, telefoneren, lezen etc. of om te genieten van het landschap dat voorbij trekt....
 
- actuele reisinformatie
In de snelwegbus worden de reizigers geinfomeerd, over volgende halten eenn aansluitende verbindingen.
Daarnaast zal de reisinformatie via app's als bv. trein ( http://www.naquah.net/nl/trein) beschikbaar worden gesteld.